Siirrä puhelinliittymäsi Telialle- saat kaupan päälle vastamelukuulokkeet

4G ja 5G
jbl kuulokkeet
  • Kampanjan kesto: 19.-28.2.
  • JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet
  • Arvo 129 €
  • Kaupanpäälliset ovat väriltään mustia
  • Toimitus asiakkaille alkaen 1.5.
  • Huom, koskee vain numeronsiirtoja Telialle, ei siis koske uutena avattuja liittymiä

Monipuoliset puhelinliittymät jokaiseen tarpeeseen

Telia tarjoaa laajan valikoiman puhelinliittymiä, jotka vastaavat erilaisiin käyttäjätarpeisiin. Olit sitten kevytsoittaja, datahaukka tai liikkuva ammattilainen, meiltä löydät sopivan liittymän. Valittavanasi on erilaisia puhe-, tekstiviesti- ja datapaketteja, jotka mahdollistavat mukavan ja monipuolisen käytön.

Etuja puhelinliittymän siirtäjille

Siirryttyäsi Telian asiakkaaksi saat monia houkuttelevia etuja. Jos päätät siirtää puhelinliittymäsi Telialle, saat kaupan päälle laadukkaat vastamelukuulokkeet. Nämä kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja häiriöttömän kuuntelukokemuksen, oli sitten kyse musiikin kuuntelusta tai puheluiden vastaanottamisesta.

Luotettava ja nopea verkko

Telian verkko on tunnettu luotettavuudestaan ja nopeudestaan. Kattava verkkomme tarjoaa laadukkaan ja nopean yhteyden lähes kaikkialla Suomessa. Panostamme jatkuvasti verkkomme kehittämiseen ja päivittämiseen, jotta voimme taata asiakkaillemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Ystävällinen ja avulias asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua. Olipa kyse sitten liittymän aktivoinnista, laskutuksesta tai teknisistä kysymyksistä, meidän ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi. Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä.

Helppo siirtymäprosessi

Puhelinliittymän siirtäminen Telialle on tehty helpoksi ja vaivattomaksi. Voit hoitaa kaiken siirtymiseen liittyvän kätevästi verkossa omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi. Tarvittaessa voit myös käydä asioimassa lähimmässä Telia Kaupassamme, jossa asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

Valitse Telia ja nauti eduista

Siirry Telian asiakkaaksi ja hyödynnä monipuoliset edut. Saat kaupan päälle laadukkaat vastamelukuulokkeet ja pääset nauttimaan Telian tarjoamista monista muista eduista, kuten luotettavasta verkosta ja laajasta palveluvalikoimasta. Valitsemalla Telian voit luottaa siihen, että saat parhaan mahdollisen liittymäkokemuksen.

Siirry Telian asiakkaaksi ja hyödynnä monipuoliset edut

Vastaa