Telialla on käynnistynyt mobiililaajakaistojen etuhintakampanja

Laajakaista

*tämä artikkeli sisältää mainoslinkit Telian tarjoussivulle

Telian uusi tarjous on voimassa: 6.-13.5.
Yhteys Mukaan Kotimaa 50 M 9,99 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen 18,99 €/kk. Ei määräaikaisuutta. 
Yhteys Mukaan keskittäjälle 200 M 14,99 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen 21,99 €/kk. Ei määräaikaisuutta.

Tutustu tästä Telian mobiililaajakaistatarjoukseen

Telia: Kärjessä digitaalisessa vallankumouksessa

Telia on muuttunut perinteisestä teleoperaattorista yhdeksi teknologia- ja media-alan edelläkävijäksi. Sen rooli Pohjoismaiden televisiomarkkinoilla ja Suomen ICT-palvelusektorilla korostaa Telian kykyä vastata nopeasti muuttuvan digitaalisen maailman haasteisiin. Telian infrastruktuuri välittää merkittävän osan maailmanlaajuisesta internetliikenteestä, mikä vahvistaa sen strategista asemaa kansainvälisessä tiedonkulussa.

Telian verkkokauppa: Liittymien hankinta onnistuu vaivatta

Telia on optimoinut verkkokauppansa palvelemaan asiakkaita mahdollisimman tehokkaasti ja käyttäjäystävällisesti. Asiakkaat voivat helposti vertailla ja valita liittymiä, jotka vastaavat heidän tarpeitaan datan käytön ja budjetin osalta. Telia varmistaa nopean toimituksen ja operaattorinvaihdon, jolloin asiakkaat voivat siirtyä Telian palveluiden pariin ilman vaivaa ja viivettä.

Telian liittymät: Kustannustehokkuus ja laatu yhdessä

Telia tarjoaa kilpailukykyisesti hinnoiteltuja liittymiä, jotka takaavat asiakkaille erinomaisen palvelukokemuksen. Tarjolla on monipuolisia vaihtoehtoja, jotka sisältävät rajattoman pääsyn dataan, puheluihin ja viesteihin sekä laajan verkkopeiton Pohjolassa ja Baltiassa. Telian kehittyneet 4G- ja 5G-verkot mahdollistavat jatkuvan ja nopean internet-yhteyden, mikä parantaa sekä kotimaan että kansainvälisten matkojen käyttökokemusta.

Telia: Paljon enemmän kuin yhteyksien tarjoaja

Telia erottautuu markkinoilla tarjoamalla paitsi luotettavia yhteyspalveluja, myös korkealaatuista sisältöä. Sen sijoitukset verkkoinfrastruktuuriin ja digitaalisiin palveluihin takaavat turvalliset ja nopeat yhteydet sekä pääsyn ajankohtaiseen viihde- ja urheilusisältöön. Telian sitoutuminen teknologian kehitykseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen varmistaa, että se pysyy teknologisen edistyksen eturintamassa ja vastaa modernin kuluttajan tarpeisiin.

Yksi kommentti artikkeliin ”Telialla on käynnistynyt mobiililaajakaistojen etuhintakampanja”

Vastaa