Telian viikon kampanja: Mobiililaajakaista etuhintaan alk. 9,99 €/kk

Laajakaista

-> artikkeli sisältää mainoslinkin Telian palveluun

Nyt on tilaisuutesi saada mobiililaajakaista huippuedulliseen hintaan alk. 9,99 €/kk! Tämä tarjous mahdollistaa luotettavan ja nopean nettiyhteyden, olitpa sitten etätöissä tai katsomassa suosikkisarjojasi. Tarjous sisältää:

 • Ei määräaikaisuutta
 • Liittymäasiakkaalle erinomaiset edut
 • Pääsy MTV Katsomon laatusisältöihin etuhintaan
 • Rajaton netti kotimaassa ja reilusti käyttöä EU/ETA-maissa
 • Huippukattava oma verkko Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
 • Jopa 1000 Mbit/s yhteysnopeus
Telian viikon kampanja: Mobiililaajakaista etuhintaan alk. 9,99 €/kk

Tämä tarjous tekee mökkikin viihtyisämmäksi. Nopean netin ansiosta voit työskennellä ja viihtyä mökilläkin yhtä sujuvasti kuin kotona.

Netti tablettiin tai reitittimeen

Kun tarvitset nettiyhteyden tablettiin tai reitittimeen, mobiililaajakaista on mainio valinta. Se antaa vapauden liikkua ja surffata netissä ilman rajoituksia. Tarjoamme myös Prepaid-nettiliittymiä, joista on saatavilla nyt myös 5G-yhteys.

Jos olet usein matkalla, voimme tarjota sinulle ulkomaan nettipaketin, joka välttää ylimääräiset roaming-maksut. Esimerkiksi Reissupaketti tekee netin käytöstä ulkomailla huomattavasti huolettomampaa.

Kuuluvuus ja nopeus

Mobiililaajakaistan valinnassa on tärkeää huomioida tarpeesi ja käyttöalueesi. Kuuluvuuden voit tarkistaa helposti kuuluvuuskartastamme. Jos mökillä tai muualla on heikko kuuluvuus, tämä kartta auttaa sinua valitsemaan oikean liittymän.

Kiinteän laajakaistan osalta voit tarkistaa saatavuuden ja nopeudet helposti sivuiltamme. Suuremmissa tiloissa kannattaa harkita mesh-verkkoa, joka takaa Wi-Fin toimivuuden joka huoneessa.

Tarvikkeet ja päivitykset

Kun olet valinnut mobiililaajakaistan, älä unohda tarkistaa uusimpia tabletteja verkkokaupastamme. Tarjolla on uusia Samsung-tabletteja, iPadeja ja Lenovo-tabletteja. Myös suojakotelot ja muut tarvikkeet ovat saatavilla.

Lisäksi meillä on erilaisia paketteja ja päivitysvaihtoehtoja, jotka voit helposti yhdistää mobiililaajakaistaasi, jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Muita liittymävaihtoehtoja

Mobiililaajakaista ei ole ainoa vaihtoehto. Jos etsit edullista dataliittymää esimerkiksi valvontakameraan tai lemmikin kaulapantaan, valitse laitenetti. Se on erinomainen vaihtoehto kun et tarvitse suurta tiedonsiirtonopeutta, mutta haluat silti luotettavan ja kattavan kuuluvuuden.

Laitenetti on edullisempi vaihtoehto perinteiseen mobiililaajakaistaan verrattuna, mutta sen tiedonsiirtonopeus on rajoitettu. Kuuluvuus on kuitenkin yhtä kattava, ja voit tarkistaa sen kuuluvuuskartastamme.

Yhteenveto

 • Ei määräaikaisuutta, joustavuutta arkeen
 • Useita eri liittymävaihtoehtoja: mobiililaajakaista, Prepaid, laitenetti
 • Monipuoliset lisäpalvelut ja tarvikkeet
 • Kuuluvuuskartta auttaa valinnassa
 • Erinomaiset tarjoukset ja etuhinnat

Nappaa nyt tämä mahtava tarjous ja nauti nopeasta ja luotettavasta netistä missä tahansa!

Vastaa