TELIA: EDELLÄKÄVIJÄ DIGITAALISESSA MAAILMASSA

4G ja 5G, Laajakaista, Sekalaista

Telia on kehittynyt merkittävästi viime vuosien aikana, muuntautuen perinteisestä teleoperaattorista monipuoliseksi media- ja teknologiayritykseksi. Yhtiön asema Pohjoismaiden suurimpien TV-yhtiöiden joukossa ja rooli Suomen johtavana ICT-palvelujen tarjoajana yrityksille todistavat sen innovatiivisuudesta ja kattavuudesta. Telian runkoverkko on globaalisti merkittävä, halliten kolmannesta maailman nettiliikenteestä.

VERKKOKAUPAN HELPPUS JA SAATAVUUS TELIALLA

Telia on panostanut verkkokauppansa kehitykseen, mikä tekee asiakkaan kokemuksesta sujuvaa ja vaivatonta. Yhtiön tavoitteena on tarjota asiakkailleen helposti saatavilla olevat, räätälöidyt liittymävaihtoehdot, jotka toimitetaan nopeasti ja luotettavasti. Verkkokauppa on tärkeä osa Telian asiakaspalvelustrategiaa, jossa painotetaan helppokäyttöisyyttä ja asiakasystävällisyyttä.

LIITTYMÄT, JOISTA SAAT ENEMMÄN

  • Kustannustehokkaat Telia-liittymät: Telian liittymätarjonta on suunniteltu tarjoamaan parasta hinta-laatusuhdetta. Asiakkaat voivat valita joustavasti liittymänsä ominaisuudet, kuten rajattomat puhelut ja viestit.
  • Laajin verkko Pohjoismaissa ja Baltiassa: Telian verkko kattaa laajasti Pohjoismaat ja Baltian alueen, tarjoten asiakkailleen luotettavuutta ja laajaa peittoaluetta.
  • Rajaton ja nopea 4G-nettiyhteys: Kaikki liittymät sisältävät rajattoman netinkäytön kotimaassa, ilman datakattoa.
  • 5G-verkon nopea laajeneminen: Telian 5G-verkko laajenee jatkuvasti, tarjoten asiakkaille nopeamman ja tehokkaamman yhteyden.
  • EU-käyttö kuuluu liittymähintaan: EU-alueella matkustettaessa liittymän käyttö ei tuo yllättäviä kuluja.

TELIA: YHDISTÄMME TEKNOLOGIAN JA SISÄLLÖN

Telia korostaa yhteyksien turvallisuutta ja luotettavuutta kaikessa toiminnassaan. Yhtiö investoi verkkoihinsa jatkuvasti, varmistaen asiakkailleen parhaat mahdolliset yhteydet. Lisäksi Telia tarjoaa laadukkaita sisältöjä, kuten urheilua ja viihdettä, täyttääkseen asiakkaidensa viihteen ja tiedon tarpeet.

VASTUULLINEN TELIA – YMPÄRISTÖN JA YHTEISKUNNAN HUOMIOIVA

Telia on sitoutunut ympäristövastuuseen ja kestävään kehitykseen kaikessa toiminnassaan. Yhtiö pyrkii aktiivisesti vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia ja toimimaan esimerkkinä alansa muille toimijoille.

ASIAKASLÄHTÖINEN INNOVAATIO TELIALLA

Telia keskittyy tarjoamaan asiakkailleen ensiluokkaisen asiakaskokemuksen ja digitaalisia innovaatioita. Yhtiö kehittää palveluitaan jatkuvasti vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin digitaalisessa maailmassa.

TELIA SUOMESSA: LUOTETTAVA JA KOKENUT

Telia on vakiinnuttanut asemansa Suomen markkinoilla luotettavana ja kokeneena toimijana. Yhtiön pitkä historia ja asiantuntemus näkyvät sen tarjoamissa palveluissa ja asiakassuhteissa.

TELIA JA TULEVAISUUS: UUDISTUMINEN JA INNOVAATIO

Telia pyrkii pysymään teknologian kehityksen kärjessä ja investoi jatkuvasti uusiin innovaatioihin. Yhtiön tavoitteena on tarjota asiakkailleen parhaat mahdolliset palvelut ja yhteydet nyt ja tulevaisuudessa.

Vastaa