Telian huikea Singles Day -erikoiskampanja

Sekalaista

Siirrä liittymäsi Telialle, saat kaupan päälle JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet (arvo 129 €, JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet Musta | Telia), seuraaviin valittuihin liittymiin:

Rajaton 200M 29,99 €/kk
Rajaton 5G 300M 30,99 €/kk
Rajaton 5G 450M 32,99 €/kk

Kampanjan kesto: 6.-12.11.

Tsekkaa tästä eri liittymät ja niiden mahdollisuudet + kaupan päälle JBL kuulokkeet

JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet

JBL Tune 770NC -kuulokkeet tarjoavat aktiivista vastameluteknologiaa, jonka avulla voit uppoutua musiikkiisi ilman ulkopuolisia häiriöitä. Vastameluteknologia toimii luomalla ääniaaltoja, jotka kumoavat tulevat meluaallot, mahdollistaen rauhallisemman kuunteluympäristön julkisilla paikoilla tai liikkeellä ollessa.

Kuulokkeiden Bluetooth 5.0 -yhteys takaa vakaan ja nopean langattoman yhteyden äänilaitteisiisi. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia korkealaatuisesta äänentoistosta ilman huolta katkeilevista yhteyksistä tai ääniviiveistä, mikä on tärkeää erityisesti videoita katsellessa tai pelejä pelatessa.

Akunkesto

Pitkä akunkesto on yksi JBL Tune 770NC -kuulokkeiden vahvuuksista. Jopa 22 tunnin toistoaika vastamelutoiminnolla ja jopa 35 tuntia ilman vastamelua tarkoittaa, että voit käyttää kuulokkeita useita päiviä ilman lataamisen tarvetta.

Lisäksi pikalataustoiminto on kätevä ominaisuus: vain 15 minuutin latauksella saat jopa 2 tuntia lisäaikaa musiikin kuunteluun. Tämä on erinomainen ominaisuus erityisesti matkustettaessa, kun pääsy latauspisteisiin voi olla rajoitettua.

Mukavuus

Kuulokkeiden muotoilu on suunniteltu mukavuutta silmällä pitäen. Pehmeät korvatyynyt ja säädettävä pääpanta takaavat, että voit käyttää kuulokkeita pitkiäkin aikoja ilman epämukavuutta. Tämä on tärkeää, sillä kuulokkeiden käyttömukavuus vaikuttaa suoraan käyttökokemukseen ja voi olla ratkaiseva tekijä pitkäkestoisissa kuuntelusessioissa.

Kevyt rakenne tekee kuulokkeista myös helpon ottaa mukaan matkoille. Lisäksi ne taittuvat kompaktiin muotoon, joten ne eivät vie paljon tilaa laukussa tai repussa.

Äänenlaatu

JBL:n tunnusomaista äänenlaatua ei ole unohdettu Tune 770NC -mallissa. Tarjolla on kirkas ja tasapainoinen ääniprofiili, jossa on korostettu bassotoisto. Tämä tekee kuulokkeista ihanteelliset pop-, hip-hop- ja elektronisen musiikin kuunteluun.

Kuulokkeiden äänieristys on myös huomionarvoinen, sillä se tehostaa aktiivista vastamelutoimintoa ja varmistaa, että voit keskittyä musiikkiisi häiriöttä.

Vastameluteho

Vastameluteknologia on alalla arvostettu ominaisuus, ja JBL Tune 770NC suoriutuu siinä hyvin. Se ei välttämättä pärjää markkinoiden kalleimmille vaihtoehdoille, mutta arkipäiväisessä käytössä ero ei välttämättä ole merkittävä.

Kuulokkeiden kyky suodattaa ympäristön melua on erinomainen, erityisesti matalataajuisissa äänissä, kuten lentokoneen huminassa tai junan jyrinässä. Tämä ominaisuus parantaa matkustusmukavuutta huomattavasti.

Yhteysominaisuudet

Monilaitteistoyhteys on toinen hyödyllinen piirre, joka mahdollistaa kuulokkeiden liittämisen samanaikaisesti useaan laitteeseen. Tämä tarkoittaa, että voit esimerkiksi vaihtaa saumattomasti puhelimen ja tietokoneen välillä ilman yhteysasetusten muuttamista.

Yhteysasetukset ovat myös helposti hallittavissa JBL:n omaa sovellusta käyttäen, joka mahdollistaa muun muassa ääniprofiilien säätämisen ja päivitysten hallinnan.

Listaus: JBL Tune 770NC -kuulokkeiden huippuominaisuudet

 1. Aktiivinen vastameluteknologia
 2. Bluetooth 5.0 yhteys
 3. Jopa 22 tunnin akunkesto vastamelulla
 4. Pikalataustoiminto (15 minuuttia latausta = 2 tuntia käyttöaikaa)
 5. Mukava muotoilu ja kevyt rakenne
 6. Korostettu bassotoisto äänenlaadussa
 7. Erinomainen äänieristys
 8. Monilaitteistoyhteys ja helppo hallinta sovelluksen kautta

Käyttäjäkokemukset

Käyttäjäpalautteiden perusteella JBL Tune 770NC -kuulokkeet saavat kiitosta erityisesti niiden vastamelutehon ja äänenlaadun osalta. Monet käyttäjät korostavat myös kuulokkeiden mukavuutta ja helppoa käytettävyyttä.

Joitakin huomioita on tehty koskien materiaalien laatua ja rakenteen kestävyyttä pitkällä aikavälillä. Vaikka valtaosa käyttäjistä on tyytyväisiä tuotteeseen, joillakin on ollut huonoja kokemuksia esimerkiksi muoviosien kestävyyden suhteen.

Teliasta

Telia on yksi Pohjoismaiden suurimmista teleoperaattoreista ja tietoliikenneyhtiöistä. Sen juuret ulottuvat kauas historiaan, alun perin perustettu Ruotsin valtion telelaitokseksi. Yhtiön nimi on vuosien varrella muuttunut useasti, ja se on laajentunut kattamaan useita maita ja tarjoamaan monipuolisia palveluita.

Telekommunikaatioalalla Telia on tunnettu innovatiivisista ratkaisuistaan, jotka ovat mullistaneet tapaa, jolla ihmiset yhdistyvät toisiinsa ja internetiin. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluu muun muassa mobiili-, kiinteä laajakaista-, tv- ja datasiirtopalvelut sekä erilaiset IT-infrastruktuuriratkaisut.

Palvelut ja tuotteet

Telia tarjoaa laajan kirjon palveluita sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Yksityisasiakkaille yhtiö tarjoaa puhelinliittymiä, laajakaistapalveluita, digitaalista televisiota ja älylaitteita. Yritysasiakkaita palvelee monipuolisesti tarjoamalla IT-infrastruktuurin ratkaisut, pilvipalvelut, kyberturvallisuuden sekä erilaiset kommunikaatio- ja yhteistyöratkaisut.

Tuotevalikoiman lisäksi Telia on aktiivisesti mukana kehittämässä uusia teknologioita, kuten 5G-verkkoa, joka on seuraavan sukupolven mobiiliverkkoteknologia. Telian 5G-verkon odotetaan tarjoavan nopeammat yhteydet, pienemmän viiveen ja luotettavamman verkkoyhteyden.

Verkko ja kattavuus

Telian verkkoinfrastruktuuri on yksi Pohjoismaiden laajimmista ja se on investoinut merkittävästi verkkonsa kattavuuteen ja nopeuteen. Laajakaistapalveluiden osalta Telia pyrkii tarjoamaan korkeat nopeudet ja hyvän peiton niin kaupunkialueilla kuin maaseudullakin.

Yhtiö on myös tunnettu mobiiliverkkonsa laadusta ja se on usein kärkisijoilla riippumattomissa verkon nopeus- ja laatumittauksissa. Telian investoinnit verkkoinfrastruktuuriin varmistavat, että palvelut toimivat sujuvasti ja asiakkaat voivat nauttia nykyaikaisista tietoliikenneratkaisuista.

Asiakaspalvelu ja tuki

Telia on panostanut voimakkaasti asiakaspalveluunsa ja tukeensa. Asiakaspalvelua tarjotaan monissa eri kanavissa: puhelimitse, chatin kautta, sosiaalisen median alustoilla sekä myymälöissä. Yhtiö pyrkii ratkaisemaan asiakkaidensa ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.

Yhtiön verkkosivuilta löytyy myös kattava tukiosio, josta asiakkaat voivat hakea vastauksia yleisimpiin kysymyksiin ja ongelmatilanteisiin. Lisäksi Telia tarjoaa laitetukea, mikä on tärkeää etenkin kun kyse on teknologiaa sisältävistä tuotteista ja palveluista.

Yritysvastuu ja kestävyys

Telia on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin ja pyrkii toimimaan vastuullisesti kaikilla toimialueillaan. Yhtiö pyrkii vähentämään oman toimintansa ympäristövaikutuksia ja edistämään yhteiskunnallista hyvinvointia.

Telia ottaa huomioon ekologiset näkökulmat toimiessaan, esimerkiksi vähentämällä energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä. Lisäksi se tukee erilaisia yhteiskuntavastuuprojekteja ja osallistuu aktiivisesti digitaalisen tasa-arvon edistämiseen.

Innovaatio ja tulevaisuus

Teknologian kehittyessä Telia pyrkii pysymään eturintamassa innovaatioiden suhteen. Yhtiö investoi jatkuvasti uuteen teknologiaan ja tutkimukseen, jotta se voi tarjota asiakkailleen parhaita mahdollisia palveluita ja ratkaisuita.

Tulevaisuudessa Telia näkee erityisesti 5G-verkon ja IoT (Internet of Things) -laitteiden olevan suuria kasvualueita. Nämä teknologiat mahdollistavat uudenlaiset palvelut ja sovellukset, jotka voivat mullistaa niin yritysten kuin kuluttajienkin arjen.

Yhteenveto: Telian tärkeimmät vahvuudet

 1. Vahva historiallinen tausta ja vakiintunut asema markkinoilla
 2. Laaja ja monipuolinen palveluvalikoima
 3. Investoinnit verkon laatuun ja kattavuuteen
 4. Keskittyminen asiakaspalveluun ja tukipalveluihin
 5. Vastuullisuus ja sitoutuminen kestävään kehitykseen
 6. Innovaatioiden edelläkävijä ja tulevaisuuden teknologioiden hyödyntäminen

3 kommenttia artikkeliin ”Telian huikea Singles Day -erikoiskampanja”

Vastaa