Telia – uuden sukupolven teleoperaattori

4G ja 5G, Laajakaista
Telian liittymätarjous
Telian liittymätarjous

Telia on muuttunut merkittävästi viime vuosina, siirtyen perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi media- ja teknologiayritykseksi. Se kuuluu Pohjoismaiden suurimpiin TV-yhtiöihin ja on yksi Suomen johtavista ICT-palvelujen tarjoajista. Digitalisaation eturintamassa toimiva Telia tuo innovatiivisia ratkaisuja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin. Nyt tammikuulle Telian liittymätarjous:

Telian kampanja jatkuu, 22.–28.1.2024

Uusiin liittymiin ja numeronsiirtoihin valitut liittymät:

  • Rajaton 200M 29,99 €/kk 24 kk
  • Rajaton 5G 300M 30,99 €/kk 24 kk
  • Rajaton 5G 450M 33,99 €/kk 24 kk

Lisäksi tilaaja saa 50 € arvoisen Lidl-lahjakortin.

Liittymät helposti Telian verkkokaupasta

Telian verkkokaupasta löytyy käyttäjäystävällinen ja monipuolinen valikoima liittymiä, jotka on suunniteltu vastaamaan nykypäivän tarpeita. Asiakkaat voivat valita heille sopivimman liittymän helposti ja vaivattomasti, ja Telia tarjoaa nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. Kun asiakas siirtyy toiselta operaattorilta Telialle, Telia huolehtii kaikista tarvittavista toimenpiteistä, jotta siirtymä on mahdollisimman sujuva.

Telian yhteysliittymät – parasta vastinetta rahalle

  1. Edulliset ja hintansa-arvoiset Telia-liittymät: Telia tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja ja joustavia liittymävaihtoehtoja, jotka sisältävät rajattoman netin sekä puhelut ja viestit joko rajattomasti tai käytön mukaan.
  2. Pohjolan ja Baltian kattavin oma verkko: Telian verkko kattaa laajasti Pohjoismaat ja Baltian, tarjoten asiakkaille luotettavan ja nopean yhteyden missä tahansa he ovatkin.
  3. Aina rajaton ja nopea 4G-netti ilman datakattoa: Kaikissa Telian liittymissä on tarjolla rajaton netin käyttö kotimaassa, ilman huolta datakaton ylittymisestä.
  4. Huippunopea 5G laajenee vauhdilla: Telian 5G-verkko laajentuu jatkuvasti, ja se on jo saatavilla yli 160 kaupungissa Suomessa.
  5. EU-käyttö sisältyy liittymäsi kuukausihintaan: Ei yllätyslaskuja EU-maiden käytöstä, sillä se sisältyy kaikkien Telian liittymien hintaan.

Telia – yhteydet ja sisällöt samalta luotettavalta toimijalta

Telia tarjoaa asiakkailleen paitsi luotettavat ja turvalliset yhteydet, myös monipuolista sisältöä viihteen ja urheilun saralta. Yritys investoi aktiivisesti verkkoihinsa ja digitaalisiin palveluihinsa, varmistaen, että asiakkaat nauttivat sujuvasta ja katkottomasta käyttökokemuksesta. Telia tuo asiakkailleen huippuluokan urheilua, viihdettä ja uutisia, edistäen samalla digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämistä.

Telia on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen kokemuksen, yhdistäen modernit teknologiat ja henkilökohtaisen palvelun. Yritys panostaa jatkuvasti uusien innovaatioiden ja palveluiden kehittämiseen, pysyäkseen ajan hermolla ja vastatakseen asiakkaidensa tarpeisiin. Telian uskotaan luovan menestyksekkään ja kestävän kasvun pohjan sekä takaavan asiakastyytyväisyyden.

Vastaa